Golfkar Serienummer

Waar bevinden zich de serienummers van u golfkar

Clubcar Serienummer

Het serienummer van elk voertuig wordt afgedrukt op een streepjescode-embleem dat ofwel onder de bekerhouder aan de passagierszijde of boven het gaspedaal of rempedaal is gemonteerd (bijvoorbeeld: PH0901-123456, zoals afgebeeld, of F9901123456). De letters of letters aan het begin van het serienummer (A) geven het voertuigmodel aan, mogelijk een of twee letters. De volgende vier cijfers (B) geven het modeljaar en de productieweek aan waarin het voertuig werd gebouwd. De zes cijfers achter het koppelteken (C) geven het unieke volgnummer weer dat is toegewezen aan elk voertuig dat in een bepaald modeljaar is gebouwd.

Serienummer clubcar

Let op de clubcar serienummers bevat niet de letter “o” Dus gebruik de cijfer “0”

Yamaha serienummer

Ezgo serienummer

1976 tot en met 1993 (Marathonmodel) Het serienummerlabel bevindt zich … op het dashboard onder het dashboardkastje aan de passagierszijde.

De serienummercode is als volgt gerangschikt: deze heeft een kleine groep letters en cijfers. De laatste twee cijfers in de cijfergroep zijn het jaar van vervaardiging. De langere groepering van nummers (geen letters) is uw serienummer.

1994 tot en met 2002 (medaillewinnaar en TXT-modellen) Het serienummerlabel bevindt zich aan de passagierszijde van het voertuig, in het handschoenenvak aan de linkerkant.

De serienummercode is als volgt gerangschikt: deze heeft een kleine groep letters en cijfers. De laatste twee cijfers in de cijfergroep is het bouwjaar van u golfkar. De langere groepering van nummers (geen letters) is uw serienummer.

2003 tot en met vandaag (TXT-modellen) Het serienummerlabel bevindt zich achter de stoel door het zwarte plactic-toegangspaneel omhoog te klappen. Daar ziet u een plastic label op de dwarsbalk van het frame.

De serienummercode is als volgt gerangschikt: deze heeft een kleine groep letters en cijfers. De laatste twee cijfers in de cijfergroep is het bouwjaar van u golfkar De langere groepering van nummers (geen letters) is uw serienummer.