Storing reparatie en onderhoud elektrovoertuigen en golfkarren

Golfkar of elektrovoertuig zelf repareren of onderhouden? Ik kan u daar uitstekend mee van dienst zijn. Is er geen beweging meer in de golfkar te krijgen of is er sprake van een storing in het elektrovoertuig? Geen probleem, Ik beschik over 20+ jaar ervaring om uw weer op weg te helpen.

 

Storing aan een golfkar

Heeft u regelmatig te maken met problemen of storingen die om een reparatie van een golfkar of een elektrovoertuig vragen? Probeer eerst om de golfkar een onderhoudsbeurt te geven dat zal de kans op storingen of andere problemen al verkleinen. Als de golfkar of elektrokar alsnog en storing geeft neem dan contact met mij op, stel u vraag een ik zal hem beantwoorden.

Stel u vraag

komt u er niet uit van wat het probleem met de golfkar is, neem dan contact met mij op.

Contact met golfkardefect