Golfkar Onderdelen

Bekijk hier en paar tips om golfkar onderdelen te bestellen.

Als u golfkar kapot is kunnen onderdelen bij uw lokale golfkar dealer worden gekocht, maar waarom zou u de reis maken als u tijd en geld kunt besparen door ze online te kopen? De web winkels in golfkar of elektrovoertuigen hebben en zoek functie waar de onderdelen gemakkelijk gevonden kunnen worden. Daarbij is een serienummer van het voertuig wel handig.

Onderdelen zoeken voor uw golfkar

Nivel is een zeer bekende webwinkel in golfkar onderdelen, alleen het is en Amerikaanse webwinkel wat de transsport kosten zeer duur maakt. Een zeer goed alternatief is carrus uit Nederland, heeft zeer veel onderdelen op voorraad van de bekendste merken golf en elektrovoertuigen.

Wat voor type clubcar heb ik

Kijk op de foto hier naast om te kijken wat voor type clubcar u heeft wat het bestellen van onderdelen voor u golfkar makkelijker zal maken.

Later modellen van clubcar werden uitgerust met sepex controllers als mede ook de precedent die alleen maar is uitgerust met deze type controller.

Wat voor type EZ-GO heb ik

Kijk op de foto hier naast om te kijken wat voor type ez-go u heeft wat het bestellen van onderdelen voor u golfkar makkelijker zal maken.