Golfkar Onderhoud

Bekijk hier en paar tips om u golfkar in optimale conditie te houden

Het juiste onderhoud aan uw golfkar zal ervoor zorgen dat u golfkar in goede staat blijft en u veel geld kunt besparen.

Als u net een nieuwe of gebruikte golfkar hebt gekocht, vraagt ​​u zich wellicht af wat voor soort onderhoud er nodig is om uw golfkar optimaal te laten werken. Het goede nieuws is dat het onderhoud die nodig is om een ​​golfkar probleemloos rijdend te houden echt heel eenvoudig is. Hier zal ik er maar een paar behandelen.

Accu onderhoud

Controle van het accu water en het schoon houden van de accupolen één keer in de maand is nodig om vervelende storingen te voorkomen en om de accupakket in goede conditie te houden.

Werken met zuur, waterstofgas en elektriciteit vereist veiligheidsmaatregelen om brandwonden en explosies te voorkomen , en ze gebeuren ik spreek uit ervaring.

Opladen van de accu’s

Het op de juiste manier opladen van een deep-cycle accu is ook onderdeel van het onderhoud van de accu pakket van een golfkar. Correct laden helpt ook om de levensduur van uw accu pakket te verlengen

Remmen en Ophanging

één keer per jaar de rem voeringen controleren op slijtage en werking om een goede remwerking te blijven houden. Ook de voorwiel ophanging mag niet worden vergeten de fusee en stuurkogels doorsmeren kan slijtage en dure reparaties voorkomen.

banden onderhoud

U kunt de levensduur van uw golfkar banden verlengen door de juiste luchtdruk te handhaven. Bij onjuiste lucht druk zullen de banden sneller en ongelijk slijten.

Het op de juiste lucht druk houden van u golfkar banden zal de actieradius ten goede komen, en te lage lucht druk geeft meer weerstand waardoor de actieradius zal afnemen.